zondag 4 juni 2017

5 Tips voor het verliezen van vijf pond per week!De meeste diëten zijn niet gemakkelijk te onderhouden - ze zijn ontworpen om het gewicht uitstappen ... niet voor uw persoonlijke gemak. En als je eenmaal gaan uit de voeding, het gewicht, komt weer terug, samen met een beetje meer. Dus, je uiteindelijk slechter af dan voorheen. Hier zijn vijf eenvoudige maar gezonde tips die toen volgden kon je gemakkelijk maken om vijf pond, of meer, een week verliezen!

Heeft één van de volgende bekend voor? 


U wilt wanhopig om gewicht te verliezen, maar je hebt geprobeerd zo veel verschillende diëten en mislukte door de jaren heen die je hebt gegroeid ontmoedigd. 


Laten we eerlijk zijn, de meeste diëten zijn niet gemakkelijk te onderhouden - ze zijn ontworpen om het gewicht uitstappen ... niet voor uw persoonlijke gemak. En als je eenmaal gaan uit de voeding, het gewicht, komt weer terug, samen met een beetje meer. Dus, je uiteindelijk slechter af dan voorheen.
Het maakt niet uit welk dieet je probeert - van de kool soep dieet om de Master Cleanser om vetarme diëten, zoals het Atkins-dieet - een van twee dingen gebeurt meestal: 


  • Je verliest wat gewicht - samen met uw geestelijke gezondheid als het leven wordt een ondraaglijke werkpaard van saai eten en niet genoeg van.
  • U hoeft geen gewicht te verliezen, omdat je gewoon niet kan vasthouden aan dat dieet.
In beide gevallen, voel je je slecht ... ontmoedigd ... misschien zelfs als een mislukking. Maar, houd moed, het verliezen van gewicht is mogelijk. In feite, hier zijn vijf eenvoudige maar gezonde tips die toen volgden kon je gemakkelijk maken om vijf pond, of meer, een week verliezen!

Tip # 1 - Snijd de koolhydraten! 

Het kappen van uw inname van koolhydraten, in het bijzonder witte koolhydraten (dat wil zeggen, koolhydraten uit wit brood, aardappelen, enz.) En in plaats daarvan het eten van meer hoogwaardige magere eiwitten (zoals kip en vis) is een geweldige manier om een ​​paar ponden snel dalen. Maar maak je geen koolhydraten volledig afgesloten! Je moet nog steeds eten vezelig koolhydraten, zoals bessen, spinazie en appels.

Tip # 2 - stoppen met eten verwerkte voedingsmiddelen! 

In plaats daarvan eet meer fruit, groenten en volkoren granen. Vaak zullen de mensen die gewend zijn aan het eten van veel junk food ontdekken dat ze daadwerkelijk kan een grotere hoeveelheid van heerlijke fruit, groenten en volkoren granen zonder het verkrijgen van enig gewicht.

Tip # 3 - bezuinigen op uw inname van suiker! 

In het bijzonder kijken hoeveel frisdrank of vruchtensap dranken u verbruikt. De suiker in deze dranken kan snel oplopen en deze dranken zijn niet vullen. Je moet ook oppassen voor "vetvrij" producten. Suiker wordt vaak gebruikt om de smaak die verloren gaat wanneer het vet wordt verwijderd te vervangen. U zult ook willen voorzichtig over hoeveel suiker u toevoegt aan koffie en thee te zijn.

Tip # 4 - meer water drinken! 

Water helpt natuurlijk om uw eetlust en het drinken van minstens 8 glazen water per dag zal je helpen gewicht te verliezen en vet te verbranden te onderdrukken. Aan de andere kant, als je niet elke dag genoeg water drinken, kan uw lichaam water en vet dat je niet hoeft op te slaan. Om te bepalen hoeveel water je moet drinken: vermenigvuldig uw lichaamsgewicht door 0,66 aan het vereiste aantal ounces per dag te krijgen.


Tip # 5 - Oefening vaker!

 De gezondste manier om gewicht te verliezen is uit te oefenen. Iemand die het bedrag dat zij uitoefenen verhoogt, maar handhaaft dezelfde voeding en calorie-inname, zal vrijwel zeker gewicht te verliezen. Plus, overmatig zweten van cardio-activiteit, zoals hardlopen, wandelen en het gebruik van aerobic fitnessapparatuur, zal u helpen de-bloat en inches en ponden snel te verliezen.
Maar een woord van waarschuwing, als je niet hebben uitgeoefend in een tijdje moet u eerst contact op met uw arts en ook voor zorgen dat een trainingsprogramma langzaam te beginnen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten