maandag 15 mei 2017

Obesitas voorkomen



Zwaarlijvigheid slaat ons aan, maar het gebruik van fad of extreme gewichtsverlies programma's kan het erger maken!
 

Overzicht:

Obesitas is een fysieke toestand die verwijst naar overmatig lichaamsvet. Chances zijn dat u tenminste één keer in uw leven de frustraties hebt gehad van het dieet, als u problemen heeft met uw gewicht. Bijna honderd miljoen Amerikanen gaan op een dieet van het gewichtsverlies in een bepaald jaar en tot vijfentwintig procent van hen herwinnen het gewicht dat ze binnen vijf jaar verliezen. Erger, een derde krijgt meer gewicht meer dan ze verloren, in gevaar van "yo-yoing" van een populair dieet naar een ander. De conventionele aanpak van gewichtsproblemen, die zich richten op voedingsgewichtverliesdiëten of gewichtsverliesdrugs, kan u met even zwaar gewicht en de extra last van slechte gezondheid verlaten.
 
Vandaag is een geschatte vijfenzestig procent van alle Amerikaanse volwassenen obesitas of overgewicht. Onze cultuur obsesses om dun te blijven, zelfs als we groeien vetter, maar dit gaat niet om optredens. Zwaarlijvigheid is bekend als voorloper voor vele verzwakkende gezondheidstoestanden zoals kanker, hartziekte, diabetes, hypertensie, artrose en galblaasziekte. Obesitas draagt ​​bij aan zo veel als 375.000 sterfgevallen per jaar. Bovendien zijn de volksgezondheidskosten voor obesitas verrassend. Volgens onderzoekers aan de Harvard University, is obesitas een factor in 19% van alle gevallen van hartziekten met jaarlijkse gezondheidskosten geraamd op 30 miljard dollar; Het is ook een factor in 57% van de diabetesgevallen, met een gezondheidskosten van 9 miljard dollar per jaar.
 
Stel realistische doelen vast:
 
Geen twijfel, je hebt in de loop der jaren een of meer van de gewichtsverliesdieetregelingen gevallen, met veelbelovend en pijnloos gewichtsverlies. Veel van deze snelle gewichtsverlies dieet programma's ondermijnen uw gezondheid, veroorzaken fysiek ongemak, winderigheid, en uiteindelijk leiden tot teleurstelling wanneer u begint gewicht te herstellen, kort na het verliezen. Fad of snelle gewichtsverlies dieet programma's overstijgen meestal een soort voedsel. Zij overtreden het fundamentele principe van goede voeding - om gezond te blijven moet men een evenwichtig dieet verbruiken, dat een verscheidenheid aan voedingsmiddelen bevat. Veilige, gezonde en permanente gewichtsvermindering is wat echt verloren gaat onder de duizenden populaire dieetregelingen.
Sommige van de gewichtsverlies dieetregelingen regeert kortstondig, alleen om uit te vallen. Hoewel sommige van populariteit wegens onproductieve of onveilige afwijkingen zijn, verliezen sommige de nieuwsgierigheid van het publiek.  

Voorbeelden van dergelijke faddiëten zijn het dieet van het Strand van het Strand van Miami, het Dieet van Atkins, het Grapefruit dieet, dieet van de Koolsoep, het dieet van de Rotatie, Beverly Hills dieet, Breatharian, Ornish Plan - de lijst gaat door en door. Deze fad diëten pleiten voor een specifieke techniek (zoals het elimineren van een bepaald voedsel, of het eten van bepaalde combinaties van voedingsmiddelen) in combinatie met het basisidee dat het lichaam het verschil in energie maakt door een deel van zichzelf af te breken en te gebruiken, in wezen omzetten Materie in energie. Deze zelf-kannibalisme, of catabolisme zoals het wordt verwezenlijkt, begint typisch met de afbraak van opgeslagen lichaamsvet.

Bronnen:
http://en.calameo.com/read/005267582a28b51832016
https://www.4shared.com/web/preview/pdf/4e0y8i0-ca 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten